Fit worden!

Optimaliseer je fitnessroutine bij Bureau Cement: binnen én buiten trainen voor een allround fit leven

Bij Bureau Cement bieden we een unieke trainingservaring met onze eigen indoor- en outdoor faciliteiten, speciaal ontworpen voor functioneel trainen. Onze fitnessruimte is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een effectieve work-out, zoals losse gewichten, bokszakken, en cardio-apparatuur vergelijkbaar met die je vindt in CrossFit boxen.

Maar bij Bureau Cement draait het niet alleen om binnen trainen. Onze ervaren trainers nemen je ook mee naar buiten, waar ze samen met onze “krijgers” uitdagende work-outs verzorgen in de omliggende bossen. Of je nu wilt mountainbiken of hardlopen, onze outdoor trainingen zijn ontworpen om je kracht en uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen. Dit geldt zowel voor onze Personal Training als voor de groepslessen.

Daarnaast beschikken we over een eigen outdoor locatie met specifieke faciliteiten zoals een pull-up rek, strongman training met tractorbanden en een powersledge, en een klimtouw om je klimtechniek te verbeteren. Hier kun je werken aan je kracht en vaardigheden in de frisse buitenlucht.

Ons doel bij Bureau Cement is om jou allround fit te maken, zodat je een lang, sterk en gezond leven kunt leiden. We combineren effectieve training met plezier, waarbij er altijd ruimte is voor goede gesprekken tijdens de work-out of achteraf aan de bar met een gezond drankje.

Kom trainen bij Bureau Cement en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen, binnen én buiten!

Bij Bureau Cement verzorgen wij Personal Training en diverse groepslessen. De lessen worden altijd verzorgt met een persoonlijke aanpak en groei is gegarandeerd! Voor jong en oud. 

Klik op een van de onderstaande kopjes en vind wat wij voor jou kunnen betekenen:

Korting!

Ben je nieuw als PT klant? Dan opvang je van ons 20% koning op je eerste rittenkaart!

Gratis proefles Small Group Training?! Maak een account aan in onze Trainin.app en vraag via de chatbox om een proefles: